S(h)elf - Building Coalition: Sisteme organizationale fluide

 

Construirea Coalitiei este un eveniment dedicat firmelor. Dupa o prima editie in 19 iulie despre sinele interior deschidem o privire mai larga spre sistemele actuale, vii, care sunt organizatiile.

Am vorbit atunci despre societatea fluida si a ramas cu noi ideea de a dezvolta un workshop in care sa intarim energiile pozitive. Acestea sunt cele care in timpuri de mare  schimbare  cum sunt cele traversate in prezent ajuta societatea sa devina fluida si sa mearga spre coagularea indivizilor catre aspectele pozitive ale schimbarii.

 

In intalnirea propusa organizatiilor vom crea un spatiu de intalnire a membrilor echipei sau firmei in care acestia sa formeze o coalitie aducand impreuna inovatia si contributia personala. Intregul contributiilor va depasi suma lor, formand o baza ce ajuta la fluidizarea activitatii echipei sau organizatiei.

Buiding Coalition este un pas esential din Change mangement toolkit si il vom folosi in acest context. Facilitatorii psihoterapeuti vor sustine grupul ca sistem prin jocuri si interactiuni tip workshop aducandu-i la a pune impreuna ceea ce va forma alianta bazata pe interese comune, un tot al inovarilor personale.

Elementele ce vor ajuta la contruirea unei experiente inedite sunt expozitia de arta planificata cu ocazia evenimentului si scenografia spatiului.

 

Variantele de workshop: Radisson Blu Cocktail sau In House.

Elementele vor fi discutate personalizat fiecarui client.

 

S(H)ELF REPREZINTA O SERIE DE WORKSHOPURI DE MARE INTENSITATE GENERATE DE TEMA INTROSPECTIEI. ACESTE WORKSHOPURI SUNT NU DOAR INFORMATIVE CI SI TRANSFORMATIVE PRIN NATURA LOR, CAUTAND SA GHIDEZE PARTICIPANTUL PE CALEA DEVENIRII SALE.

 

Pentru alte detalii, scrie-ne sau suna-ne!

 
 Welcome to a s(h)elf place!